Seturi de joaca

Sortare după:
Produse:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Ambulanță de jucărie, cu accesorii incluse
    Această ambulanță de jucărie va deveni în scurt timp jucăria preferată a copilului. De ce? Pentru că este foarte atrăgătoare, este confecționată din lemn de înaltă calitate, foarte rezistent, vopsit cu vopseluri non-toxice. Copiii pot afla ce este și cum funcționează o ambul..
  206,00 lei
 • Arca lui Noe
    Aceasta este arca lui Noe. Cum, nu știți cine a fost Noe? Păi hai că vă arătăm noi, avem o arcă în miniatură, în care puteți urca perechile de animale! Și, uite așa, începe o poveste magică, în care Dumnezeu i-a spus lui Noe că va trimite un potop peste Păm..
  145,00 lei
 • Căsuța din copac, cu păpuși incluse
    Toți copiii visează la o căsuță în copacul din grădină! Iar noi putem să le îndeplinim acest vis, în miniatură :) Copacul susține și un hamac, un leagăn, un balansoar, nu doar căsuța și păpușile...și are integrat chiar și un mic lift. Prin urmare, vă așteptăm la ..
  292,00 lei
 • Căsuța zânelor – într-o cutie transportabilă
    Știați că și zânele au o căsuță? Și încă una pe care copiii o pot lua cu ei peste tot, chiar și atunci când călătoresc. Este o căsuță foarte drăguță și frumos colorată; este locușorul ideal de odihnă al zânelor.   Și, în plus, zânele se p..
  179,00 lei
 • Cutie de jucărie cu dinozauri
  Această cutie simpatică, cu dinozauri vă ajută să le povestiți copiilor despre dinozauri, despre vremurile în care au trăit aceștia, despre cum se numeau, cu ce se hrăneau, și așa mai departe.  Deschizând cutia, le puteți prezenta copiilor lumea dinozaurilor, dezvoltându-le..
  99,00 lei
 • Insula piraților – într-o cutie - joc pentru copii
  Acesta este un set ingenios cu pirati! Copiii se pot juca prefacandu-se ca sunt pirati! Isi pot construi o corabie pe 2 niveluri, au la indemana o pluta, un tun, dar si un pod. Iar ce este si mai interesant.... totul este incorporat intr-o cutie care se poate transporta! Este ideala si pentru c..
  189,00 lei