Jucarii pentru dexteritate

Sortare după:
Produse:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Balansoar cu forme "Move it!"
    Aceasta este o jucărie ingenioasă deoarece îi învață pe copii ce este echilibrul. Cilindrii de lemn trebuie așezați unul peste altul, unul lângă altul, pentru a construi un turn.  Zarul ne arată care piesă trebuie așezată prima. Încercăm să ne jucăm? ..
  47,00 lei
 • Căsuță cu încuietori
    Iată o căsuță deosebită: căsuța colorată cu încuietori! Este o jucărie deosebită pentru copilași, frumos colorată, confecționată din lemn de înaltă calitate și foarte rezistent. Cu ajutorul ei copiii pot învăța să descuie ușile, să le închidă, să pună z..
  170,00 lei
 • Catapultă sub formă de maimuță
    Știți ce este o catapultă? Evident că știți, dar cum le explicați copiilor? N-ar fi mai bine să le arătați (cu ajutorul unei jucării)? Aceasta este maimuța-catapultă, care are în interior o placă mică, prinsă cu o bandă de cauciuc, cu ajutorul căreia pot fi aruncate niște bile, p&..
  55,00 lei
 • Joc de dexteritate, Găinile care ciugulesc
  Acesta este un joc clasic, dar care nu si-a pierdut utilitatea. Este un joc de dexteritate, il ajuta pe copil sa se concentreze si sa isi imbunatateasca indemanarea. Iar mai tarziu le veti putea explica si mecanismul de functionare. Pentru ca nu sunt doar niste gaini simpatice care ciugulesc in..
  68,00 lei
 • Jucărie de echilibrare forme, pisică
  Vă prezentăm o jucărie simpatică, pe care micuții o vor îndrăgi! Iar dacă le plac și pisicile, cu atât mai mult! Pisicuța cea gri și simpatică se joacă cu ghemele de lână colorată; și pentru că ar vrea să se joace cu toate deodată sau cu cât mai multe, copiii trebuie să re..
  47,00 lei