Puzzle-uri

Sortare după:
Produse:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Cutie cu puzzle, animalele de la fermă
    Ce-avem noi aici?  5 animăluțe de la fermă, care abia așteaptă să fie asamblate! Aceste puzzle-uri din lemn robust, de calitate și vopsit în detaliu sunt extrem de utile în antrenarea abilităților motorii. Copiii mici vor învăța ușor noile cuvinte c&aci..
  49,00 lei
 • Cutie cu puzzle, animalele sălbatice de la zoo
  Ce-avem noi aici?  5 animăluțe de la zoo, care abia așteaptă să fie asamblate! Aceste puzzle-uri din lemn robust, de calitate și vopsit în detaliu sunt extrem de utile în antrenarea abilităților motorii. Copiii mici vor învăța ușor noile cuvinte elefant, zebră, l..
  49,00 lei
 • Cutie cu puzzle, jucăria preferată
  Ce-avem noi aici?  5 puzzle-uri despre jucării, care abia așteaptă să fie asamblate! Aceste puzzle-uri din lemn robust, de calitate și vopsite în detaliu sunt extrem de utile în antrenarea abilităților motorii. Copiii mici vor învăța ușor noile cuvinte căluț, căr..
  49,00 lei
 • Cutie cu puzzle, pe șantier
  Ce-avem noi aici?  5 puzzle-uri despre lumea construcțiilor, care abia așteaptă să fie asamblate! Aceste puzzle-uri din lemn robust, de calitate și vopsite în detaliu sunt extrem de utile în antrenarea abilităților motorii. Ele îi vor ajuta pe copii să învețe ..
  49,00 lei
 • Cutie cu puzzle, vehicule
  Ce-avem noi aici?  5 puzzle-uri despre diferite tipuri de vehicule, care abia așteaptă să fie asamblate! Aceste puzzle-uri din lemn robust, de calitate și vopsite în detaliu sunt extrem de utile în antrenarea abilităților motorii. Ele îi pot ajuta pe copii să î..
  49,00 lei
 • Cutie de puzzle 4 în 1, Băieți în costum
  Iată o cutie simpatică, cu 4 puzzle-uri, fiecare puzzle conținând 12 piese. Puzzle-urile sunt frumos colorate și atrăgătoare, și le prezintă copiilor un clovn, un bucătar, un fotbalist și un pirat. Cu ajutorul lor le puteți povesti copiilor despre ce înseamnă să fii pirat, să călăt..
  49,00 lei