Jucarii de potrivire a formelor

Sortare după:
Produse:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Căsuță-magazie de sortare forme, cu chei
    Ați mai întâlnit o astfel de căsuță? Nici noi, până acum :)  Eeste  cea mai simpatică și îi ajută pe copii să își exerseze abilitățile motorii. În fiecare ușă se potrivește câte o cheie, iar ușile rămân deschise datorită ..
  95,00 lei
 • Cub de sortare a formelor "Move it!"
    Iată o cutie simpatică pentru sortarea formelor și învățarea culorilor. Cutia frumos decorată și formele sunt din lemn de calitate, vopsite cu vopsele non-toxice, potrivite pentru copii. Capacul se deschide și se închide foarte ușor. Cei mici vor fi atrași de culorile și ..
  31,00 lei
 • Jucărie de sortare a formelor, melc
  Acest melc din lemn, simpatic și frumos colorat îi ajută pe copii să își exerseze abilitățile motorii. Și nu numai: pentru că este foarte util și pentru învățarea culorilor și recunoașterea formelor.  Inelele din lemn, frumos colorate, trebuie fixate pe tijele din lemn d..
  79,00 lei
 • Jucărie de sortat forme, autobuz Safari
  Ia priviți aici! Aceasta este cea mai simpatică și interesantă mașină care face excursii în Safari! Este o mașină specială, pentru că animalele din Safari pot fi introduse în mașină ridicând clapeta din spate, sau pot fi împinse înăuntru prin formele d..
  152,00 lei
 • Jucărie de sortat forme, mașină de înghețată
  Iată o mașină care aduce multă bucurie tuturor, și celor mari, și celor mici: mașina cu înghețată! Este o mașină de jucărie tare drăguță și frumos colorată; este din lemn de calitate, vopsit cu o vpsea specială, non-toxică.  Ea le este foarte utilă copiilor pentru a învăța sor..
  125,00 lei