Jucării pentru bebeluși

Sortare după:
Produse:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Carte din lemn pentru bebeluși, La fermă
    O carte deosebită pentru bebeluși, din lemn de înaltă calitate, vopsită cu vopseluri non-toxice și rezistente la saliva bebelușului, Ea poate fi prima cărticică care îl ajută pe bebelușul dumneavoastră să descopere lumea. Haideți să îi arătăm împreună că lume..
  49,00 lei
 • Jucărie de apucat cu mâna, cu bufniță
  Această bufniță de jucărie nu este doar simpatică, ci este, în același timp, și jucărie  de apucat cu mâna, și jucărie zornăitoare.  Confecționată din lemn de calitate deosebită, bufnița este vopsită cu o vopsea specială, non-toxică și rezistentă la saliva bebelușului. ..
  37,00 lei
 • Jucărie de apucat cu mâna, cu iepure
  O jucărie drăguță pentru bebeluși, decorată cu un iepure, un morcov și o frunză, toate frumos colorate. Este o jucărie pe care bebelușii o pot apuca foarte ușor cu mâna și pe care o pot mesteca în siguranță. De ce? Pentru că ea este confecționată din lemn de calitate, vopsit cu o vops..
  43,00 lei
 • Jucărie de apucat cu mâna, cu miel
  O jucărie drăguță pentru bebeluși, decorată cu un mielușel, un cerc și o frunză, toate frumos colorate. Este o jucărie pe care bebelușii o pot apuca foarte ușor cu mâna și pe care o pot mesteca în siguranță. De ce? Pentru că ea este confecționată din lemn de calitate, vopsit cu o vops..
  40,00 lei