In bucatarie

Sortare după:
Produse:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Bucătărie "Chef"
    Iată o bucătărie de vis pentru orice copilaș! Este mare și încăpătoare, și le oferă copiilor mult spațiu pentru jocurile creative de-a bucătarii.  Are multe sertare, un aragaz, un cuptor, un cuptor cu microunde, o chiuvetă, și chiar și un frigider cu dozator de cuburi de g..
  764,00 lei
 • Bucătărie cu frigider
    Iată o bucătărie bine echipată! Visul oricărui bucătar! Bucătăria e locul unde se petrec lucruri magice, fantastice, unde se nasc rețete și mâncăruri deosebite! Aici copiii își pot dezvolta imaginația, își pot exersa dexteritatea și talentul de bucătari.  Es..
  662,00 lei
 • Bucătărie de jucărie
    Iată o bucătărioară frumos frumos colorată! Și robustă, și stabilă! Și foarte practică, evident! Echipată cu cuptor, cu geam din sticlă, pentru a supraveghea coacerea mâncării. Chiuveta și robinetul sunt demontabile și este echipată cu 2 farfurii, 2 pahare, 2 spatule și o ..
  335,00 lei
 • Bucătărie Vintage Albastră
    Vă prezentăm cea mai nouă și mai frumoasă bucătărie rustică! Aragazul și cuptorul sunt echipate cu butoane cu declic, ușile sunt prevăzute cu magneți, pentru a se închide perfect, chiuveta este demontabilă, iar cuptorul cu microunde are un suport de farfurie rotativ. În plus..
  817,00 lei
 • Cuptor de jucărie, cu accesorii incluse
    Copilașului dumneavoastră îi place să se învârtă prin bucătărie, să vă ajute la pregătirea mâncării și a dulciurilor?  Păi dacă e așa, noi credem că acest cuptor, împreună cu toate accesoriile sale este perfect pentru el! Copilașul se poate juca de-..
  346,00 lei
 • Set pentru ceai, cu accesorii incluse
  Set de ceai pentru copii! Cum ar putea copii sa indrageasca ceaiul (si mai mult)? Jucandu-se cu acest set simpatic, evident! Setul le pune la dispozitie 2 cesti de ceai, 2 plicuri de ceai, cuburi de zahar (din lemn), un ceainic, un borcanel pentru pastrarea plicurilor de ceai si unul pentru pastrare..
  111,00 lei