Autovehicule multifunctionale

Sortare după:
Produse:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Autobasculanta, cu magneti
    Aceasta este o autobasculantă specială: știți de ce? Pentru că ea se compune din mai multe piese conectate între ele cu magneți. Dar nu orice fel de magneți, ci unii rotativi, încastrați în lemn (pentru a nu prezenta niciun pericol pentru copii!). Copiii vor fi foa..
  66,00 lei
 • Avion, cu magneți
    Acesta este un avion special: știți de ce? Pentru că el se compune din mai multe piese conectate între ele cu magneți. Dar nu orice fel de magneți, ci unii rotativi, încastrați în lemn (pentru a nu prezenta niciun pericol pentru copii!). Copiii vor fi foarte &i..
  83,00 lei
 • Buldozer, cu magneți
    Acesta este un buldozer special: știți de ce? Pentru că el se compune din mai multe piese conectate între ele cu magneți. Dar nu orice fel de magneți, ci unii rotativi, încastrați în lemn (pentru a nu prezenta niciun pericol pentru copii!). Copiii vor fi foarte &ici..
  89,00 lei
 • Camion cu remorcă
    Acesta este un camion special: știți de ce? Pentru că el se compune din mai multe piese conectate între ele cu magneți. Dar nu orice fel de magneți, ci unii rotativi, încastrați în lemn (pentru a nu prezenta niciun pericol pentru copii!). Copiii vor fi foarte î..
  83,00 lei