Despre livrare

Livrarea produselor
 
Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid FAN COURIER.
Nu se fac livrari duminica.
 
Transportul este gratuit doar pentru comenzi mai mari de 150 RON. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa, in astfel de situatii, clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor wooden-toys-world.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, wooden-toys-world.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.
 
Costul transportului in Bucuresti este de 15 RON (pentru primul kg, fiecare kg suplimentar costand 1.6 RON), pentru produsele cu valoare de pana la 150 RON.

Costul transportului in tara este de 20 RON (pentru primul kg, fiecare kg suplimentar costand 1.6 RON), pentru produsele cu valoare de pana la 150 RON.

* ATENTIE! In cazul expeditiilor efectuate in alte orase decat cele cuprinse in lista oraselor in care FAN COURIER are colaboratori, fiecare km suplimentar se tarifeaza cu 1 RON/km.

Transportul este gratuit pentru toate produsele cu valoare mai mare de 150 RON, oriunde in tara, indiferent de greutate sau volum.
wooden-toys-world.ro efectueaza livrarea produselor prin curier rapid sau prin Posta Romana, la cererea clientului, dupa primirea dovezii de plata a prodului achizitionat.


Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra telefonic. Din momentul confirmarii comenzii veti fi contactat prin e-mail sau telefonic si astfel veti intra in posesia numarului de AWB, avand posibilitatea da a urmari unde se afla coletul dumneavoastra direct pe site-ul firmei de curierat.
Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal, in 24- 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa, daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, va vom comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produsului comandat.
Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutul unor colete se fac in momentul livrarii, pe AWB, sau se intocmeste un proces verbal de constatare, si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule. Incasarea banilor se va face de catre curierul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail.